Snart er det #Fluetur2015

Det begynner for alvor å nærme seg avreise og det går ikke en dag, eller for å være ærlig, det går ikke en time uten at det utveksles tanker, meninger, spørsmål og synspunkter om alt fra klekkinger, fortommer, baksleng, krokstørrelser og når stangringene sist ble smurt.

Alt dette er oppriktige bekymringer, gleder og utfordringer i hverdagen, men den store stygge ulven om dagen er været. Minusgrader på natta, nysnø på dagen og generellt kaldt vær som ikke har resultert i forventet smelting gjør at jeg har særdeles tynnslitte nerver for at det i det hele tatt er flueføre når vi setter kursen mot Oppland i uke 26.

Jeg vet av erfaring fra området at forholdene kan varierer fra det tragikomiske den ene dagen, til det absolutte klimkas den neste, men da har det vært en minimumspakke av vær fram mot fiskeperioden. Denne gangen er jeg bare livredd for at værgudene driver gjøn med meg. Dette har de ingen grunn til for karma burde være på min side. Jeg har vært snill gutt, jeg gir blod, jeg setter tilbake fisk og jeg ber alltid en stille bønn om at hvis naturen tar vare på meg, så skal jeg gjøre alt jeg kan for å ta vare på den.

Så til dere som styrer yr, storm og ikke minst stasmeterologene i Rikskringkastingen. Kan dere ikke bare skru på sjarmen og sette igang litt ordentlig vær. Jeg er klar. Det har jeg forsåvidt vært siden 15. september i fjor..

/ Ronny /

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..