Gjester hos Invicta

Torsdag var vi gjester på fluebindekveld hos Fluegruppa Invicta som holder til i sitt kjempefine klubblokale på Sølfastøya i Drammenselva. Invicta er en av undergruppene i Drammens Sportsfiskere og stiller med åpent hus på torsdager fra høsten slår inn og til litt uttpå forsommeren. Her kan man komme å møte likesinnede for en god prat, eller fluebinding. Invicta er også flinke til å hente inn foredragsholdere som deler av sin kunnskap og motiverer med sine tanker, erfaringer, opplevelser og bilder.

Drammens Sportsfiskere ble kåret til årets klubb/forening på Gullkroken 2013

Gullkroken 2013

Drammen Sportsfiskere ble tildelt Gullkroken 2013 som «årets klubb/forening».

Gullkroken arrangers av Hooked og ble for første gang gjennomført i 2012 og har vært et årlig arrangement hver høst siden oppstarten. Dette er kvelden hvor sportsfiskebransjen hyller seg selv og på mange måter oppsummerer sesongen som ligger bak seg. 

FULL Flex stiller mannsterkt og ser frem til Gullkroken 2016.

 

Vi ble tatt imot som konger hos Invicta og fant oss en plass rundt bordet og rigget oss til for litt binding . Det å være gjest rundt bordet til Invicta er verdens enkleste sak og Erik – som er en gammel venn av FULL Flex – sammen med Thoralf står i spissen med åpne armer og er veldig inkluderende med oss som kommer utenbysfra.
Det var et meget variert og individuelt bindeprogram og rundt oss ble det produsert fluer til både ferskvann og saltvann, ut fra hvilke hull man hadde behov for å tette i de ulike flueboksene før sesongen starter for fullt. Ørjan hadde fokus på baetis klekkere og fikk etterfylt boksen med noen av disse, mens jeg selv holdt meg til saltvannsfluene og fant plass til noen ribbon reker i boksen min. 

Fluebinding hos Invicta

Fluebinding hos Invicta

Hele kvelden preges av god stemming og det er ikke alltid man er like produktiv bak stikka, men til gjengjeld så er det til tider vel så interessant med de lange og gode diskusjonene hvor erfaringer utveksles, tips mottas og et og annet god råd deles og finner sin plass i fiskevesten.

Vi taker pent for oss og håper det kan være plass rundt bordet til oss ved en annen anledning også.
Vi bindes!

/ Ronny /

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..