FULLflex på SØ-tur

Årets første sjøørret tur med fulltallig FULLflex.

Vi hadde satt av 10. april for en felles sjøørret tur i FULLflex med fokus på at dette var årets første tur hvor vi var fulltallig, begge to var med.

20160410_100008

For min egen del så hadde forberedelsene vært nitidige og særs lange med fluebinding og ikke minst egen bygget stang til nettopp sjøørret fiske. Jeg hadde også med nye vadesko for anledningen, Korkers White Horse, som skulle testes ut. Beklageligvis så måtte mine Asics joggevadesko vike for anledningen, noe jeg tror var like greit.

20160410_083820

Det var to spente fyrer som entret Vestfoldsområdet med vissheten at det var en pågående SØ konkurranse i området.

Vi fisket oss ett stykke nedover mot Horten uten å ha nevneverdig med tilslag, eneste vi så på vår ferd var fjærmygg i str 18 krok uten at det ga resultater i håven. Vi så flere fisk som vaket men de ville ikke leke med fluene våre. Sola varmet godt og la sjøen blikkstille, ikke akkurat tipp topp ifølge kjentmann Ronny, men vi fortsatte fisket.

image

På vei hjemover stoppet vi et stykke nord for Holmestrand, sør for Svelvik, for å prøve lykken igjen. Vi så noen få som var oppe men det var lite med tilslag.
Kvelden kom og det var merkbart på kroppen at sola hadde takket for seg og vi var inneforstått med at tiden var i ferd med å renne ut for dagen.
Etter flere fluebytter og enda fler inntrekkinger var det med ett noe som dro flua under. Stanga ble hevet og lina strammet opp, men til min forargelse hadde fluelina slått knute som jeg ikke fikk opp. Fisken var ikke av den aller største men min første SØ på egenbygget fluestang.

image

Det var usedvanlig godt å være ute for vi i FULLflex vil jo bare fiske.

20160410_195053

/ Ørjan /

 

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..