Diverse utstyr

Bellyboat 

Guideline Drifter
Jeg kjøpte meg Bellyboat mot slutten av 2014-sesongen med store planer for 2015.
Nå ble ikke alt som planlagt denne sesongen og jeg endte opp med kun en testtur på Burudvann i Bærumsmarka gjennom hele sesongen. Denne dagen var nok mer egnet for å teste et vindsurfebrett, men jeg fikk kjent litt på følelsen av å sitte i båten, kaste fra båten og ikke minste paddle fra A til Å. Jeg synes dette virker spennende og det byr på mange flere muligheter innen fiske og jeg ser frem til å bruke båten mye mer.

Guideline drifter

Guideline Drifter

Planen var å ta den med på hytta i sommer å bruke den der. Nå ble sesongen litt anerledes enn hva jeg hadde sett for meg, for temperaturene holdt seg mye lavere og mer stabilt enn året før. Dette medførte at fisken stod lengre i elva og ikke vandret opp eller ned i et av vannene, som igjen gjorde at jeg valgte å bruke mer tid langs elvebredden, fremfor å pumpe luft i båten og sjøsette den i et av vannene.

Jeg liker båten, man sitter godt og stabilt, samtidig som er det en del lommer og D-ringer hvor utstyret kan festes, slik at alt er forankret om uhellet skulle være ute.
Planen er helt klart å bruke den mer i sesongen som kommer, og jeg kan ikke si annet enn at jeg gleder meg.

Tilbehør
Jeg er en ivrig kanopadler og bruker kanoen mye på fjellet mellom fiskeplasser. Når jeg er ute på vannet bruker jeg alltid vest. Dette gjelder også i bellyboat.
Jeg kjøpte for noen år siden en Helly Hansen Rider+ vest som er ypperlig å  paddle meg for det er ingen hindringer over skuldrene, slik at jeg får det utslaget og armslaget jeg trenger for å paddle. Den lille turen jeg var ute i båten fikk jeg også testet det å kaste med vest, og det er så og si uproblematisk.

Helly Hansen Rider+

Helly Hansen Rider+

Linekurv
 Til fiske i sjøen bruker vi linekurven fra linekurv.dk.
En helt enkel og grei bøtte som gjør jobben den skal gjøre. Den har nylig blitt lansert med elastisk belte, men vi kjører foreløpig på den gamle modellen. Det er ingenting i veien for at man selv kan modifisere beltet om man ønsker det.

Linekurv

Linekurv

 

 

 

 

 

Hip pack
Patagonia Stealth Hip Pack
Jeg bruker denne hip packen fra Patagonia og er veldig fornøyd.
7 liters volum fordelt på to hovedrom, hvor det er god plass til en flueboks i hver. Den fremste lommen har også foam på innersiden av lokket, slik at dagens degraderte fluer kan stå lett tilgjengelig om de skulle få fornyet tillit.
Det er også små lommer hvor det er plass til fortoms- og spissmateriale. På sidene er det to lommer hvor man for eksempel kan ha en vannflaske eller annet nyttig materiale. Jeg har fortomsklipper, pulverboks, amadou og fortomstrekker i en av disse lommene.
En enkel, god og solid Hip Pack fra Patagonia, som jeg anbefaler på det sterkeste.

Patagonia Stealth Hip Pack

Patagonia Stealth Hip Pack

 

 

 

 

 

 

 

/ Ronny /

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..