Turer

Vi har mange tanker og planer om hvor vi kunne tenkt oss å fiske her i landet og vi har begge våre favoritter og preferanser hvor vi ønsker å lufte fluene våre. Det faktum at vi begge er i området en potensiell 40-års krise gjør at det er lov å titte litt mer i glasskula.

Varslingsordre er gitt hjemme om at de kan enten velge mellom Porsche/Harley i oppkjørselen, eller rett og slett delta i øyråd for å sette av tid i kalenderen for at gutta kan ta en 40-års krise tur til Kolahalvøya, som er begges drømmedestinasjon hva kommer til fluefiske.

I tillegg har vi snakket om andre reisemål som ligger litt nærmere og ikke så langt ned i lommeboka, men de er enten å regne som en prolog, eller en epilog i forhold til drømmen om Kola. Vi tenker da først og fremst på Hardangervidda eller Finnmarksvidda hvor fire bein, to ryggsekker og kanskje en kano er fremkomstmiddel og transportverktøy for turen.

Vi er begge drømmende nok til å lett innrømme at både Island, Slovenija, New Zealand, Skottland og andre skjulte eller kjente perler ikke er å forakte.

/ Ronny & Ørjan /

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..